Fulfilment bedrijf waar de klant centraal staat

TWI logistics levert maatwerk fulfilment diensten

Op welke aspecten moet u in het bijzonder letten wanneer u de diensten van een fulfilment bedrijf wilt gaan inschakelen? Dat hangt in zijn geheel af van het dienstenpakket waarvoor u een fulfilmentbedrijf op de middellange termijn denkt nodig te hebben. Wij adviseren u om niet te kiezen voor een bedrijf dat slechts een beperkt aantal diensten aanbiedt. Let ook op waar het bedrijf gevestigd is. Kies altijd voor een ervaren en full service fulfilment-bedrijf als TWI logistics in Nieuwveen dat alle onderdelen van fulfilment aan kan bieden.

TWI logistics full service fulfilment bedrijf voor kleine en grote webshops

Wanneer u op zoek gaat naar een fulfilmentbedrijf dat bij uw wensen en toekomstige behoeften past kijk dan naar de trackrecord. Neem bij de beoordeling van een bedrijf naast zaken als orderverwerking, verzending, voorraadbeheer, rapportage en retourenverwerking ook de volgende aspecten mee:

  • Telefonische klantenservice
  • Openingstijden
  • Snelle leveringen
  • Flexibiliteit
  • Automatiseringsprocessen

U heeft dan de zekerheid dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het fulfilmentbedrijf beschikt over de noodzakelijke kennis en expertise.

TWI logistics is gevestigd in het kloppend hart van de Randstad

Wanneer u kiest voor fulfilment bedrijf TWI logistics, dan kiest u voor een partner in business die de noodzaak van efficiency en kostenbesparing kent. Maar u kiest ook voor een bedrijf dat voor aantrekkelijke prijzen maatwerk oplossingen biedt. Dat verklaart de grote verscheidenheid van onze klantenkring.

Fulfilment bedrijf TWI logistics nodigt u uit

Bent u op zoek naar een ervaren partner als fulfilment bedrijf TWI logistics uit Nieuwveen? Bel dan voor een eerste kennismaking telefoon 0172 536 000 of stuur een e-mail naar info@twi.nl