Hydranome heeft gekozen voor TWI als fulfilment partner.

Hydranome flessenDat water drinken goed voor je is, hoeven we natuurlijk niet te vertellen. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid EFSA raadt vrouwen aan om iedere dag 1,6 liter en mannen om 2,0 liter water te drinken. Toch zijn er maar weinig mensen die dat halen. Uit het Nationaal Water Onderzoek 2015 blijkt dat Nederlanders gemiddeld maar vier glazen van 250ml per dag drinken. En dat is dus niet voldoende, zeker niet in de zomer. Het is dan nog belangrijker om te drinken. Wanneer we te weinig vocht binnenkrijgen, raken we gedehydrateerd en vertonen we uitdrogingsverschijnselen. De eerste symptomen zijn dorst en een droge mond. Maar je kunt ook hoofdpijn, concentratiestoornissen en geheugenverlies krijgen. Dehydratatie zorgt er ook voor dat je huid droger en stugger wordt. Wanneer je onvoldoende drinkt kun je je ook slap, lamlendig en minder vitaal voelen.

Slimme dop

Om te helpen meer te drinken introduceert Hydranome® een prachtig vormgegeven en zeer handige drinkfles. De dop van de fles heeft een slim geheugensteuntje waarmee je in één oogopslag ziet hoeveel je hebt gedronken en of je voldoende drinkt gedurende de dag. Nadat je de fles hebt gevuld, draai je de teller op de dop een slag verder om de stand bij de te houden. Met vier flessen per dag drink je de aanbevolen hoeveelheid vocht.

App

Ook heeft Hydranome® een handige App die jou -tussen opgegeven tijden- om de 20 minuten eraan herinnert een slok te nemen. Want je intentie kan nog zo goed zijn, vaak blijven flessen onaangeroerd op het bureau staan of in de tas verstopt omdat het simpelweg wordt vergeten door alle hectiek van de dag. De App is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Over Hydranome®

Begin 2016 zijn Fred en Janine Housheer begonnen met de verkoop van Hydranome® vanuit hun woonkamer, omringd met flessen, doppen, dozen en ander verpakkingsmateriaal. Samen hebben ze het doel om mensen te helpen meer water te laten drinken voor een gezonder leven. Fred werkte 12 jaar bij Philips en was daar onder andere verantwoordelijk voor de koffie activiteiten waaronder het succesvolle Senseo®. In deze rol keek hij ook naar de ‘share of throat’: wat en hoeveel drinken mensen. Duidelijk was dat veel mensen te weinig drinken en met name te weinig water. Deze kennis was samen met zijn achtergrond als inspanningsfysioloog een belangrijke schakel om het bedrijf Hydranome® te beginnen. Na een ontwikkeltraject van 1,5 jaar wordt de fles nu geproduceerd door Europese fabrikanten.

Distributie, prijzen en meer informatie

De Hydranome® fles is te koop in vier kleuren: Bold red, Aqua, Power Blue en Sophisticated Grey.
Verkrijgbaar in apotheken, de betere drogisterij, gezondheidswinkels en via hun eigen website: www.hydranome.com . Neem contact op met Hydranome® via: info@hydranome.com  voor verdere verkooppunten.
De advies verkoopprijs is €21,50.

Wetenswaardigheden:

  • BPA en BPS vrij
  • Voedselveiling
  • Ergonomische, hygiënische drinkrand
  • Handige draaglus
  • Brede basis voorkomt omvallen
  • Geheel vaatwasser bestendig
  • Nederlands ontwerp (Dutch Design)
  • Geproduceerd door Europese fabrikanten