Logistieke dienstverlener met verstand van zaken

TWI logistics is een allround logistieke dienstverlener

Wanneer u op zoek bent naar een logistieke dienstverlener, die voor u duurzaam alle logistieke activiteiten kan verzorgen, dan bevelen wij ons bedrijf TWI logistics uit Nieuwveen bij u aan. Waarom? Omdat wij als allround logistieke dienstverlener op het gebied van logistiek alles onder één dak hebben. Dit stelt ons als duurzame logistieke dienstverlener in staat om ook aan u synergetische voordelen en spraakmakende maatwerkoplossingen aan te kunnen bieden die u een concurrentievoordeel geven.

Het team van TWI logistics werkt kosten efficiënt en is creatief

TWI logistics is in 1988 begonnen als logistieke dienstverlener voor de gehele reisbranche in Nederland. Als marktleider worden alle reisbureaus volgens het just-in-time principe voorzien van brochures, documenten en promotionele goederen. Deze creatieve branche heeft ons de afgelopen tientallen jaren uitgedaagd om maatwerk oplossingen te verzinnen die scoren en kosten efficiënt zijn. En daar zijn wij dank zij innovaties en ons team in geslaagd. Wij zijn uitgegroeid tot een allround dienstverlener. Ons groeiende klantenbestand bestaat uit: verzekeringsmaatschappijen, musea, drukkerijen, intermediairs, banken, reclamebureaus, marketingbureaus en een groot aantal webshops waar wij de fulfilment voor verzorgen.

Value Added Logistics toepassingen TWI logistics

Als allround dienstverlener kunnen wij onze klanten een breed scala Value Added Logistics opties aanbieden. Denk hierbij aan: orderverwerking, voorraadbeheer systeem, rapportage, telefonische klanten service, kwaliteitscontrole en retourverwerking. Maar vooral het bedenken van maatwerkoplossingen in samenspraak met u maakt het verschil.

Uw logistiek is bij TWI logistics in professionele handen

Wanneer u er voor kiest om het volledige logistieke traject onder te brengen bij logistieke dienstverlener TWI logistics, dan ontzorgen wij u volledig. Logistiek is ons corebusiness. Als ondernemer kunt u zich weer volledig toeleggen op uw kernactiviteit ondernemen.

Bent u op zoek naar een logistieke dienstverlener met verstand van zaken? Bel dan voor een kennismakingsgesprek telefoon 0172 536 000 of stuur een e-mail naar info@twi.nl