Order fulfilment: het afhandelen opdrachten webshop

TWI logistics beschikt over een uitstekende retourverwerking

Wat is order fulfilment en wanneer is dit voor u als webwinkel eigenaar interessant? Order fulfilment is het efficiënt laten afhandelen van uw webwinkel opdrachten door een gespecialiseerd bedrijf als TWI logistics uit Nieuwveen. Als innovatief fulfilment bedrijf zorgen wij er voor dat producten, die via uw webwinkel zijn besteld, op de door u aangegeven wijze bij de klant worden bezorgd. Eventueel inclusief factuur, pakbon of promotiemateriaal.

Een allround fulfilment bedrijf als TWI logistics in Nieuwveen is voor u als webwinkel eigenaar interessant, wanneer u merkt dat het verzenden van het aantal opdrachten te veel tijd in beslag gaat nemen. U komt niet meer toe aan belangrijke commerciële- en marketing activiteiten voor verdere expansie van uw webwinkel. Wanneer u dat ervaart is een bedrijf als TWI logistics een uitkomst voor u. Waarom? Een order fulfilment bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in de afhandeling van opdrachten webshops.

Order fulfilment diensten die door ons bedrijf worden verzorgd

Wanneer u order fulfilment bedrijf TWI logistics in Nieuwveen voor order fulfilment inschakelt kunnen in principe alle stappen (diensten) die nodig zijn door ons worden verzorgd en geregistreerd. Onderstaand enkele voorbeelden:

  • Orderverwerking
  • Verzending
  • Voorraadbeheer
  • Retourverwerking
  • Rapportage
  • Telefonische klantenservice

Bovenstaand is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij als fulfilment bedrijf u kunnen bieden. Ons bedrijf staat bekend om haar flexibiliteit en maatwerk

Extra voordelen inschakelen order fulfilment bedrijf TWI logistics

Voor u als webwinkel eigenaar biedt order-fulfilment extra voordelen. Zo hoeft u geen rekening te houden met uw personele bezetting in piekmaanden. Bestellingen blijven conform afspraak bezorgd worden. De continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd, zolang uw webwinkel online is. U profiteert van hoge kortingen die wij met bijvoorbeeld transporteurs weten te bedingen.

Wilt u weten wat de voordelen zijn van TWI logistics? Bel dan voor een vrijblijvende offerte / gesprek telefoon 0172 536 000 of stuur een e-mail naar info@twi.nl