Sinds september 2015 is Doctor Screen met TWI een samenwerking aangegaan voor de fullfillment van hun iPhone schermen. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hopen dat onze samenwerking vruchtbaar en lang zal zijn.

Doctor Screen levert doe-het-zelf-sets voor het vervangen van je iPhone scherm. Op de website kan je voor de iPhone 5 | 5s |5c | 6 | 6 Plus een nieuw scherm bestellen. Het scherm is een LCD scherm, welke standaard met toolkit geleverd wordt. Deze hoef je niet extra te bestellen.

Boudewijn Bos, Co-Founder van Doctor Screen: “Wij kregen vroeger altijd te horen dat we onze eigen fietsband moesten plakken, tegenwoordig gaat een iPhone scherm vaker kapot dan je fietsband. De reden dat wij deze oplossing aanbieden is gelijk aan waarom er fietsplakband setjes ontwikkeld zijn; de kosten. Het laten vervangen van je iPhone scherm kan je eenvoudig zelf doen, alleen net zoals bij het vervangen van je eerste fietsband, kost dit proces tijd, maar het bespaart geld. In vergelijking tot het laten vervangen kan je tot wel 50% van de kosten besparen”.