Omdat de missie van TWI logistics is om onze zakelijke relaties op het gebied van distributie, fulfilment en webwinkel logistiek volledig te ontzorgen hebben wij een scala aan gekwalificeerde services diensten ontwikkeld. Deze services diensten stellen alle relaties van TWI logistics in de gelegenheid om hun eigen organisatie flexibel en klein qua personeelsomvang te houden. Wanneer u van de gekwalificeerde services diensten van TWI logistics gebruik maakt blijft de slagkracht van uw bedrijf groot en zullen de vaste kosten laag zijn. Bovendien hoeft u zich bij een spectaculaire ontwikkelijking van de omzet en tijdens het hoogseizoen geen zorgen te maken of alle bestellingen wel op tijd geleverd worden. De vakbekwame mensen van TWI logistics doen wat zij afspreken. De gekwalificeerde services kunt u inschakelen voor: klantenservice, verkoopondersteuning, voorraadbeheer, inkoop en databasemanagement. Voor onze services geldt dat zij 24/7 transparant zijn.

Klantenservice

beveiligd magazijn twi Nieuwveen

Onze ervaren service medewerkers kunnen vragen van uw klanten via de telefoon, e-mail of post beantwoorden

Verkoopondersteuning

beveiligd magazijn twi Nieuwveen

Vragen van klanten hoeven niet zending gerelateerd te zijn. Het kunnen ook vragen zijn over de eigenschappen of de specificaties van een product voordat men tot een bestelling overgaat. U krijgt er extra salesforce bij.

Voorraadbeheer

beveiligd magazijn twi Nieuwveen

Wij houden voor u nauwlettend in de gaten en leggen in een content management systeem vast of artikelen beschikbaar blijven / zijn, zodat u geen nee hoeft te verkopen.

Inkoop

beveiligd magazijn twi Nieuwveen

Wanneer een product / artikel de kritische voorraad bereikt zorgen wij dat deze weer wordt aangevuld. De inkoop kunnen wij op basis van uw richtlijnen verzorgen

Database management

beveiligd magazijn twi Nieuwveen

Het beheren van uw klanten- en prospectbestanden conform uw instructies en de geldende wettelijke regels behoort tot de mogelijkheden.