TWI Vooraadbeheer Online InzichtOpslag – Uw goederen in goede handen

Uw goederen zijn waardevol, het is dus van belang dat deze goed en veilig worden opgeslagen. Of het nu gaat om enkele stuks of volle pallets. TWI logistics heeft ruim 8.000 m2 magazijnruimte, tegen concurrerende tarieven.

Inname: het moment van kwantiteits- en kwaliteitscontrole

Uw aangeleverde goederen worden gecontroleerd op kwantiteit en kwaliteit. Vervolgens worden deze ingeboekt in het Warehouse Management System. U krijgt een ontvangstbevestiging waarin wij u informeren over onze bevindingen.

Online inzicht – Voorraadinzicht en historische informatie

Als klant heeft u 24/7 inzicht in de voorraadstatus van uw goederen. Wel zo prettig. In het Warehouse Management System biedt TWI logistics de mogelijkheid een minimumvoorraad per product aan te houden. Hierdoor wordt u tijdig geïnformeerd als een artikel dreigt op te raken of wanneer u een nieuwe bestelling moet plaatsen bij uw leverancier. U kunt uw bestelsysteem koppelen aan het systeem van TWI. logistics Hierdoor kunnen uw bestellingen snel en efficiënt verwerkt worden.

Webwinkel logistiek - orderpickingOrderpicking – Efficiënte logistiek

In ons orderpick magazijn worden uw bestellingen zorgvuldig verzameld, verpakt en verzendklaar gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele speciale wensen. Het verwerken van bestellingen tot 19:00 uur behoort tot de mogelijkheden.

Handling – Uw handen vrij….

TWI logistics verzorgt al vele jaren tot grote tevredenheid de fulfilment voor haar klanten. In ons beveiligde magazijn worden uw goederen met zorg beheerd. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw voorraadgegevens. In ons orderpick magazijn worden de bestellingen zorgvuldig verwerkt, naar uw wens. Door onze flexibele tariefstelling zit u niet vast aan hoge maandelijkse kosten.

Webshop koppeling – Geen omkijken meer naar!

U kunt de bestellingen van uw webshop door een koppeling automatisch doorzetten naar TWI logistics. Dit komt de snelheid van het verwerken en verzenden ten goede. Dan heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Ook het geautomatiseerd terugkoppelen van relevante gegevens is mogelijk.

Maatwerk – Flexibele oplossingen

Jarenlange ervaring op het gebied van fulfilment betekent dat TWI logistics voor u de partner is als het gaat om maatwerk. Of het nu gaat om het verpakken van bestellingen in speciale dozen of het verzamelen en verpakken van custommade pakketten, alles is mogelijk.

Webwinkel logistiek - voordelig verzenden

Post en pakketten – Verzenden doet u het liefst via?

Via TWI logistics kunt u alle soorten post en pakketten snel en voordelig verzenden. TWI logistics werkt samen met diverse postverzenders en pakketdiensten en kan u hierdoor altijd de beste oplossing bieden. Ook als u internationaal wilt verzenden of gebruik maakt van aanvullende diensten zoals rembours of handtekening voor ontvangst; TWI logistics is de partner voor uw wensen op verzendgebied.

Track & Trace – Pakketten eenvoudig online volgen

Alle pakketten die TWI logistics verstuurt, zijn voor u als klant via Track & Trace te volgen. TWI logistics kan ook uw klanten, vanuit uw naam, een mail sturen met daarin de Track & Trace link. Zo zijn u en uw klant vanaf het moment van aanbieden tot het moment van afleveren op de hoogte van de status van de zending. Geen onnodige belasting van uw klantenservice met vragen over de zending, maar duidelijke informatie.

Afwijkende formaten – Scherpe tarieven: ook voor grote pakketten!

TWI logistics heeft met diverse vervoerders en pakketdiensten scherpe tariefafspraken. Hierdoor kan TWI logistics ook voor pakketten die vallen onder de catogieeën, ‘Groot’, ‘Lang’ of ‘Stukgoed’, invulling geven aan uw wensen. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

TWI logistics als retouradres vermelden.

In veel gevallen is het niet wenselijk dat u eventuele retouren op uw eigen adres ontvangt. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden:

  • Uw klant op eigen kosten de retourzending te laten verzorgen naar het retouradres van TWI logistics;
  • Uw klant kosteloos laten retourneren door het antwoordnummer van TWI logistics te gebruiken;
  • De retourzending bij uw klant op laten halen door de vervoerder en deze vervolgens af laten leveren bij TWI logistics.
Webwinkel logistiek - RetourverwerkingBeoordeling en handling door TWI logistics.

Artikelen die zijn geretourneerd worden altijd kwalitatief beoordeeld. Daarbij wordt gelet op aspecten zoals, compleetheid, beschadiging en technisch functioneren. Afhankelijk van de reden van retour zenden, worden met u de te ondernemen stappen afgestemd. Desgewenst kan TWI logistics de retour gekomen artikelen na een positieve beoordeling toevoegen aan de bestaande voorraad.

Uitbesteden van uw klantenservice en retourafhandeling.

Door het (gedeeltelijk) uitbesteden van uw klantenservice bespaart u een hoop tijd en heeft u een zorg minder. Als beheerder en verzender van uw artikelen heeft TWI logistics inzicht in de voorraad- en verzendstatus. Wij kunnen dus als aanspreekpunt fungeren voor uw klanten. Dat kan zowel per e-mail, telefoon als via de post.

Webwinkel logistiek - Contact centerHet aanspreekpunt voor alle vragen en wensen met betrekking tot uw product of dienst.

Mocht u behoefte hebben aan het volledig uitbesteden van uw telefonische werkzaamheden, dan kan ons Call Center deze dienst voor u op maat verzorgen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn neem dan even contact met ons op.