Skip to content

B2B logistics

B2B Logistics: wat verstaan wij hier bij Monta TWI onder?

Logistiek van alle goederen uitgezonderd grondstoffen, halffabricaten en gevaarlijke stoffen.

B2B Logistics is de term die gebruikt wordt voor het verplaatsen van goederen tussen bedrijven. Bij Monta TWI distribueren wij in principe eindproducten op pakket of palletniveau. Dus geen grondstoffen en halffabricaten. Wel eindproducten zoals Promotiematerialen, catalogi, informatiedragers en allerlei Non-Food artikelen.

Het is voor bedrijven een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering, want het zorgt ervoor dat de goederen op het juiste moment op de juiste plaats worden aangeboden.

Grote verschillen B2B Logistics en B2C Logistics

B2B Logistics verschilt sterk van B2C Logistics. Bij B2B heeft te maken met aanmerkelijk grotere aantallen, volumes gewichten van de zendingen. Ook verschillen de eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid aanzienlijk. Dat geldt ook voor de leveringstermijnen en de locaties. De leveringstermijnen zijn verschillend en de locaties meestal diverser. Om aan al deze uitdagingen te kunnen voldoen, heeft u een professionele en ervaren partner nodig die gespecialiseerd is in B2B Logistics. Een partner die beschikt over de juiste middelen, processen, systemen, mensen en partners om uw goederen efficiënt en effectief te vervoeren. Een B2B Logistics partner die met u meedenkt, u daar waar nodig adviseert en u volledig ontzorgt.

Monta TWI dé B2B Logistics partner met toegevoegde waarde

Wij durven zonder enige gene te stellen, dat Monta TWI op het gebied van B2B Logistics voor u de partner is die u zoekt. Als bedrijf hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in B2B Logistics voor verschillende branches zoals: de reisbranche, de financiële sector, het onderwijs, de gezondheidszorg en de telecomsector. Wij verzorgen de logistiek van non-core goederen, zoals POS-materiaal, displays, samples, flyers, posters, banners, goodies en promoproducten. Maar ook van merchandise-materialen, zoals testproducten, demonstratiemateriaal, samples en kortingsbonnen.

Onze USP is, dat wij producten op tijd bezorgen bij de verkooppunten en het verkooppersoneel. Zo zorgen wij ervoor, dat zij alle noodzakelijke goederen hebben om hun werk goed te kunnen doen. Wij leveren niet alleen aan winkels, kantoren en scholen, maar ook aan hotels, luchthavens, treinstations en evenementenlocaties. Monta TWI biedt u een totaaloplossing. Voor meer informatie nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen.
Dat kan via ons contactformulier, telefonisch: 0172 536 000 of rechtstreeks via WhatsApp.
Wij staan u graag en snel te woord om antwoord te geven op al uw vragen.

Contact opnemen via ons contactformulier 

Of bel ons via telefoon: 0172 536 000.

Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp. 


B2B logistics