Skip to content

Fulfilment

Fulfilment partner met meer dan 30 jaar praktijkervaring

Monta TWI in Nieuwveen. Al meer dan 35 jaar bieden wij tot volle tevredenheid kostenbesparende maatwerk fulfilment diensten aan bedrijven, instellingen en overheden aan. Op zichzelf is dat niet zo verwonderlijk. Als innovatief distributiebedrijf hebben we de afgelopen decennia veel ervaring en kennis opgedaan om het fulfilment-proces zo optimaal en transparant mogelijk te laten verlopen. En wij durven te stellen niet zonder succes.

Wat mag u van Monta TWI als fulfilment bedrijf verwachten?

Het antwoord op deze vraag is zonder enige vorm van valse bescheidenheid veel. Voor elk onderdeel van het proces kunnen wij u transparante kostenbesparende en bedrijfszekere maatwerk oplossingen aanbieden. U moet dan denken aan het slim opslaan van goederen, het inpakken van orders, het verzenden van de bestellingen en retourverwerking al dan niet met of zonder kwaliteitscontrole. Ook FIFO, het bewaken van vervaldata van artikelen zijn ons goed toevertrouwd.

Maar ook de administratieve verwerking van opdrachten, efficiënt voorraadbeheer en klantencontacten behoren bij Monta TWI tot fullfilment. Het verwerken van orders, meestal als gevolg van koop/verkoop of het voor verpakken (pre-packing) van goederen bestemd voor verkoop worden hiertoe ook gerekend. Dat geldt ook voor het ompakken van – of het samenvoegen van goederen. Dit valt voor een deel onder Value Added Logistics.

Lees hier meer over in de rubriek Value Added Logistics.

Ondanks het feit, dat onze corebusiness B2B fulfilment is, kunt u ons ook op het gebied van B2C inschakelen. Dit kan een onderdeel zijn van een B2B overeenkomst. Denk hierbij aan het verzenden van magazines of zaken in het kader van abonnementen of het lidmaatschap van een vereniging of club zoals aan bijvoorbeeld (seizoen)pasjes. Betreft het uitsluitend e-fullfilment bezoek dan de website van ons moederbedrijf Monta.nl.
Monta TWI staat voor aantrekkelijke tarieven voor handling, verpakking, verzending en een snelle verwerking van orders, transparantie en hoge servicelevels. Mooier kunnen we het niet voor u maken.

Wilt u meer weten over de fulfilment diensten bij Monta TWI.

fulfilment
fulfilment

Of bel ons via telefoon: 0172 536 000.

Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp.

Wij staan u graag te woord.