Wat is fulfilment of e-fulfilment? Eenvoudig gesteld behoren alle processen die zich richten op het afhandelen en verwerken van bestellingen tot fulfilment of e-fulfilment. TWI logistics is al dertig jaar een innovatief fulfilment bedrijf, dat voor elk onderdeel van het fulfilment proces transparante kostenbesparende en bedrijfszekere maatwerk oplossingen kan aanbieden. U moet dan denken aan het slim opslaan van goederen, het inpakken van orders, het verzenden van de bestellingen en retourverwerking. Maar ook de administratieve verwerking van opdrachten, efficiënt voorraadbeheer en klantencontacten behoren bij TWI logistics tot fulfilment. TWI logistics is sterk in Value Added Logistics. Onder Value Added Logistics verstaan wij het opzetten, vullen en assembleren van displays en het verzenden hiervan. Ook voor het verpakken- en verzenden van gepersonaliseerde relatiegeschenken, zendingen in het kader van loyaliteitsprogramma’s, cadeaus via digitale keuzeconcepten in verband met een jubileum of kerstdagen kan TWI logistics u volledig en kostenbesparend ontzorgen.

Handling

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
Uw handen vrij…

Vele handen maken licht werk. Klinkt leuk, maar waar vindt u die handjes en doen ze ook wat u verwacht? Of het nu gaat om het verwerken van mailings, pick & pack van bestellingen, samenstellen van displays, ompakken van artikelen of het samenstellen van actiepakketten.

Zowel machinaal als handmatig kan TWI de handling voor u verzorgen, op de door u gewenste manier. Kies nu voor besparen en het gemak van uitbesteding van uw handling aan TWI.

Maatwerk

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
TWI is uw maatwerkspecialist.

Door de jarenlange ervaring kan TWI u helpen met het verwezenlijken van uw ideeën. Of het nu gaat om het samenstellen en verpakken van custommade pakketten of andere speciale wensen, alles is mogelijk. Bij TWI weten we als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. TWI begrijpt het belang van efficiency en kostenbesparing. Daarom zullen we er alles aan doen om u een oplossing op maat te bieden. Door vooraf te analyseren welke problemen zich voor kunnen doen, kan TWI hier preventief oplossingen voor aandragen.

Mailings

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
(Op)vallend op de deurmat?

Bent u op zoek naar een flexibele partij voor de verwerking van een marketingactie? Bij TWI bent u aan het juiste adres. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om series van enkele tientallen stuks of van vele duizenden. Wij verzorgen uw marketingactie snel en vakkundig tegen aantrekkelijke tarieven.

Orderpicking

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
Zorgvuldig samenstellen

In ons orderpick magazijn worden uw bestellingen zorgvuldig verzameld, verpakt en verzendklaar gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele speciale wensen.

Datakoppeling

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
Automatisch importeren van orders.

Wilt u uw huidige besteltraject behouden? Dat kan, door een koppeling van uw bestaande bestelsysteem met het systeem van TWI. De bestellingen worden direct geïmporteerd in het systeem van TWI. Hierdoor zijn er snellere leveringen mogelijk en wordt de kans op fouten geminimaliseerd.