Distributie is sinds de start van TWI logistics in 1988 een van onze kernactiviteiten. De afgelopen dertig jaar hebben wij fors geïnvesteerd in Research & Development en automatisering. Hierdoor hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een innovatieve en flexibele logistieke dienstverlener, die een volledig transparant en kostenbesparend distributie proces aan haar relaties kan aanbieden. Voor TWI logistics zijn inslag, opslag, online bestelsystemen ten behoeve van filialen, partners en verkooppunten, het verzendklaar maken en het verzenden van alle formaten goederen een vanzelfsprekendheid. Dus voor zowel poststukken, pakketten, pallets of zelfs vrachtwagenladingen kan TWI logistics de distributie verzorgen. Als klant kunt u gebruik maken van een TWI bestelapplicatie of uw eigen bestelsystemen.

Post & Pakketten

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
Verzenden doet u het liefst via?

Via TWI kunt u alle soorten post en pakketten snel en voordelig verzenden. TWI werkt samen met diverse postverzenders en pakketdiensten en kan u hierdoor altijd de beste oplossing bieden. Of het nu gaat om enkele brieven, pakketten of grote aantallen, alles is mogelijk.

Ook als u internationaal wilt verzenden of gebruik wilt maken van aanvullende diensten zoals rembours of handtekening voor ontvangst; TWI is de partner voor uw wensen op verzendgebied.

Afwijkende formaten

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
Scherpe tarieven: ook voor pakketten die buiten de standaard afmetingen vallen!

TWI heeft met diverse vervoerders en pakketdiensten scherpe tariefsafspraken. Hierdoor kan TWI altijd invulling geven aan uw wensen, ook voor pakketten die buiten het standaard formaat vallen.

Of het nu gaat om het verzenden van een display, pallet of complete trailerzendingen. TWI biedt de oplossing.

Track & Trace

beveiligd magazijn twi Nieuwveen
Pakketten eenvoudig online volgen.

Alle pakketten die TWI verstuurt zijn voor u als klant via Track & Trace online te volgen. Bij onregelmatigheden wordt er contact opgenomen met de desbetreffende vervoerder.

De verzendpartners van TWI zijn onder andere: