Skip to content

Value added logistics

Value Added Logistics nog een specialiteit van Monta TWI

Monta TWI zorgt voor toegevoegde waarde en maakt van 1 + 1 = 3

Monta TWI is ronduit sterk in Value Added Logistics. Wat verstaan we bij Monta TWI onder Value Added Logistics? Hieronder verstaan wij bij ons gespecialiseerde fulfilment bedrijf het opzetten, vullen en assembleren van displays en het verzenden hiervan. Daarnaast vallen onder Value Added Logistics het verpakken- en verzenden van gepersonaliseerde geschenkzendingen, zendingen in het kader van loyaliteitsprogramma’s, cadeaus via digitale keuzeconcepten in verband met een jubileum of kerstdagen. Ook hiermee kan Monta TWI u volledig en kostenbesparend ontzorgen.

Nog meer voorbeelden van Value Added Logistics bij Monta TWI

Het samenstellen van pakketten met daarin allerlei bijzondere artikelen, zoals bijv. met helium gevulde ballonnen of andere weggevertjes al dan niet in cadeauverpakking. Ook het verzenden van artikelen, waarbij extra informatie of gegevens vastgelegd moeten worden, behoort bij Monta TWI tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld serienummers in relatie tot een geadresseerde.

 Het plakken van barcode stickertjes op artikelen. Er is ook sprake van Value Added Logistics, als artikelen of goederen worden omgepakt tot 1 pakket om verzendkosten uit te sparen. Ook een goed opgezet retourproces kan voor significante besparingen zorgen. In het bijzonder dit laatste punt wordt vaak onderschat.

Hoogste rendement wanneer u uw Logisticse activiteiten uitbesteedt

Wanneer u zich met uw bedrijf maximaal wilt richten op uw corebusiness activiteiten, dan is het een aanbeveling om alle logistieke activiteiten integraal uit te besteden. De corebusiness van Monta TWI is gericht op de uitvoering van alle denkbare logistieke B2B activiteiten. De afgelopen decennia zijn wij erin geslaagd om hoge mate van efficiency op te bouwen.

Hierdoor durven wij te stellen, dat u bij Monta TWI vaak voordeliger uit bent, dan wanneer u alle werkzaamheden in eigen beheer zou doen. Dat geldt ook voor de transparantie van de bedrijfsprocessen bij Monta TWI. Zien wij een optie om via Value Added Logistics een kostenbesparing voor u te genereren, dan mag u ervan uitgaan dat wij dit aan u zullen melden. Uw succes is ons succes.

Value Added Logistics
Value Added Logistics

Of bel ons via telefoon: 0172 536 000.

Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp.

Wij staan u graag te woord.