Skip to content

Fulfilment en logistics

Fulfilment en Logistics gaan bij Monta TWI hand in hand

B2B Fulfilment is onderdeel B2B logistics en richt zich op afhandelen orders

De begrippen B2B fulfilment en logistics worden regelmatig door elkaar gehaald en zorgt af en toe voor verwarring wat een potentiële opdrachtgever wil.

Regelmatig krijgen wij aanvragen voor fulfilment of logistics binnen. Het verschil tussen fulfilment en logistics is niet altijd duidelijk, omdat beide termen te maken hebben met het verplaatsen van goederen. Fulfilment is echter een specifieke vorm van logistics, die gericht is op het afhandelen van orders van klanten. Logistics is een breder begrip, dat alle activiteiten omvat die nodig zijn om goederen van de ene naar de andere plaats te brengen. Het kan dus nogal wat verschil maken waar een potentiële klant daadwerkelijk behoefte aan heeft.

Wat verstaan we bij Monta TWI onder B2B fulfilment en Logistics?

B2B Fulfilment is feitelijk het gehele proces van orderafhandeling. We verstaan hieronder het moment dat een opdracht binnenkomt tot aan het bezorgmoment bij de klant. Fulfilment omvat onder andere de ontvangst, opslag, orderpicking, verpakking, verzending en rapportage van de goederen.

B2B Logistics is het geheel van alle activiteiten die nodig zijn om goederen te vervoeren en te distribueren. B2B Logistics omvat onder andere het plannen, organiseren, coördineren, controleren en optimaliseren van de logistieke processen om de goederen zo kostenefficiënt bij een klant te krijgen.

Monta TWI biedt B2B fulfilment en logistics aan

Dankzij meer dan 35 jaren ervaring en expertise kunnen wij aan klanten in België en Nederland zowel B2B fulfilment als B2B logistics aanbieden. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak over B2B fulfilment en logistics nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen.
Dat kan via ons contactformulier, telefonisch: 0172 536 000 of rechtstreeks via WhatsApp.
Wij staan u graag en snel te woord om antwoord te geven op al uw vragen.

Contact opnemen via ons contactformulier 

Of bel ons via telefoon: 0172 536 000.

Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp. 


fulfilment en Logistics