Nieuws

12-12-2023

Monta TWI zet voor de OC Groep logistieke efficiëntie in om gidsen te leveren aan maar liefst 7.000 onderwijsinstellingen

Jaarlijks voorziet Uitgeverij de Onderwijs Communicatie Groep maar liefst 7.000 Nederlandse VO- en mbo-scholen van enkele honderdduizenden schoolgidsen. Hiertoe heeft men voor het 2e achtereenvolgende jaar gebruik gemaakt van de expertise op fulfilment gebied van Monta TWI. Binnen een tijdsbestek van enkele weken moeten maar liefst 82 regionaal- en groep gebonden versies bij de onderwijsinstellingen worden verspreid en afgeleverd over heel Nederland. Zo’n logistieke uitdaging vraagt niet alleen om efficiënte verwerking, maar ook om een gestroomlijnde planning. Gelukkig hebben wij bij Monta TWI genoeg ervaring om dit soort grootschalige opdrachten adequaat uit te voeren.

Snelle realisatie vanwege optimale samenwerking

Hieraan ten grondslag ligt een goede samenwerking tussen de OC Groep en Monta TWI en het snelle schakelen tussen medewerkers van verschillende afdelingen (werkvoorbereiding, ICT, productie en expeditie). Deze effectieve samenwerking van onze professionals resulteerde in een succesvol eindresultaat. Binnen een relatief kort tijdsbestek zijn de juiste schoolgidsen bij de desbetreffende onderwijsinstellingen bezorgd. Een prestatie waar wij met gepaste trots op terugkijken. Wij vertrouwen er dan ook op, dat de OC Groep in Monta TWI de innovatieve logistieke dienstverlener gevonden heeft waar men naar op zoek was.