Skip to content

Verpakken

Verpakken en op tijd verzenden in B2B markt is cruciaal

Monta TWI heeft op dit vakgebied een uitstekende reputatie opgebouwd

Wanneer u als bedrijf producten en goederen levert aan andere bedrijven, dan weet u hoe belangrijk het is om een betrouwbare en efficiënte distributie partner te hebben voor het verpakken en verzenden van uw zendingen. U wilt immers dat uw B2B klanten tevreden zijn met de kwaliteit, de snelheid en de service die u biedt. Maar hoe vindt u zo’n partner? Waar moet u op letten bij het kiezen van een Logistics bedrijf voor al uw B2B zendingen?

Distributiebedrijf dat ook uitblinkt op het gebied verpakken

Een van de belangrijkste aspecten is de ervaring en expertise die een distributiebedrijf heeft in de B2B markt, omdat het verpakken en verzenden van producten en goederen in de B2B markt een complexe en uitdagende taak is, die veel kennis en vaardigheden vereisen. Het gaat niet alleen om het beschermen en vervoeren van uw zendingen, maar ook om factoren als kostenefficiënt werken, optimaliseren van de routing, het op tijd leveren en de verpakking. U wilt als bedrijf ongetwijfeld een Logistics partnerbedrijf hebben, dat deze processen beheerst en u ook met raad en daad bij kan staan wat de beste oplossing voor uw bedrijf is. Monta TWI beschikt over de kennis en expertise op dit gebied.

Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn voor ons een vanzelfsprekendheid

Als distributiebedrijf is Monta TWI al decennia actief in de B2B markt. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn voor ons dan ook een gegeven. We weten als geen ander, dat verpakken en verzenden van producten in de B2B markt een dynamische activiteit is die wekelijks kan verschillen. Monta TWI kan zeer goed inspelen op fluctuaties van vraag en aanbod bij uw klanten. Als distributiebedrijf voor de B2B markt kunnen wij voor u onder meer de opslag, het voorraadbeheer, de orderverwerking, het verpakken en verzenden verzorgen. Niet voor niets werken wij al decennia samen met bedrijven in verschillende branches zoals: de reisbranche, de financiële sector, het onderwijs, de gezondheidszorg en de telecomsector.

Bent u op zoek naar een distributiebedrijf in de B2B markt dat al vele decennia ervaring heeft in het verpakken en verzenden van producten in de B2B markt? Wij zijn ervan overtuigd, dat wij als Monta TWI u kunnen bieden waarnaar u op zoek bent.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen. Dat kan via ons contactformulier, telefonisch: 0172 536 000 of rechtstreeks via WhatsApp. Wij staan u graag en snel te woord om antwoord te geven op al uw vragen.

Of bel ons via telefoon: 0172 536 000.

Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp. 

Wij staan u graag te woord.


verpakken